ONE OF THE LARGEST FRANCHISE COMPANIES OF THE DUTCH CARIBBEAN “UNLIMITED FUN SHOPPING”
Super Retail Holding

How to shop online

Online Super Retail, gemakkelijk en zelf producten bestellen bij de grote webshops in Nederland.

Online winkelen in Nederlandse webshops

Via Super Retail Online kunt u bijna ieder gewenst product bij de grote webshops in Nederland bestellen. Super Retail Online zorgt ervoor dat u het product zo spoedig en zo voordelig mogelijk op Curacao in ontvangst kunt nemen (luchtvracht binnen 4 werkdagen en zeevracht binnen 14 dagen na goedkeuring van uw bestelling dan wel na ontvangst van de producten).

Hoe werkt het

Eenmalig

 1. Account aanmaken op Super Retail Online
  U maakt hier een account aan bij Super Retail Online.
 2. Account aanmaken bij een webshop
  U maakt een account aan bij een webshop waarbij u een bestelling wilt plaatsen. Zorgt u er a.u.b. voor dat de juiste gegevens bij de webshop bekend zijn in verband met het afleveradres en de BTW afhandeling. Kijk hier voor onze pre-selected webshops met instructiefilmpje voor het aanmaken van een webshop account.

Bij iedere bestelling

 1. Bestelling plaatsen
  Plaats een bestelling bij de webshop van uw keuze en reken het product inclusief BTW direct af, de BTW wordt later verrekend. Kijk hier voor onze pre-selected webshops.
 2. Bestelling uploaden
  Upload hier uw orderbevestiging van de aankoop en selecteer de gewenste transportmethode (luchtvracht of zeevracht). Upload de factuur z.s.m. nadat u deze van uw leverancier heeft ontvangen (i.v.m. de BTW verrekening)

OF: ga direct naar online.super-retail.com en log in met uw Super Retail Online account.

Voortgang bestellingen

Super Retail Online zal de bestelling van u overnemen. Super Retail Online verzorgt het transport en de inklaring van uw bestelling. Indien u naar online.super-retail.com gaat en inlogt met uw Super Retail Online account dan kunt u de status van uw bestelling inzien. Ook kunt u hier, nadat uw bestelling is ingeklaard de verrekening van de door u betaalde BTW, de kosten voor het transport en de kosten voor inklaring inzien (voorbeeld). Uiteraard houden wij u ook per mail op de hoogte van de status van uw bestelling.

Om de voortgang van uw bestelling niet te vertragen vragen wij u om z.s.m. de factuur met BTW vermelding te uploaden. Deze factuur ontvangt u van uw leverancier. De leverancier kan een andere zijn dan de webshop waarop u de bestelling geplaatst heeft. LET OP: een betaaloverzicht van bijvoorbeeld BOL.COM is geen factuur!

Zodra uw bestelling klaar ligt om opgehaald te worden ontvangt u van ons een mail. Uw betaalde BTW zal verrekend worden met de transportkosten en kosten voor inklaring. Benieuwd wat de totale kosten zijn? Klik hier

Uw accountinstellingen bij de webshop:

Uw webshop account komt op uw naam te staan (als voorbeeld nemen wij John Doe). Indien u binnen uw webshop account geen mogelijkheid heeft om Super Retail Online als bedrijfsnaam op te geven dan kunt u bij uw voornaam uw volledige voornaam en achternaam invullen en bij uw achternaam “Super Retail Online”. Van belang is dat Super Retail Online wordt opgegeven bij zowel het factuuradres als bij het afleveradres, dit in verband met de teruggave van de BTW.

Als factuuradres vult u in: Hilversumsetraatweg 21, 3744KB in Baarn. Als afleveradres vult u in: Jupiterweg 1a 4782SE in Moerdijk. Stel deze adressen in als standaard factuuradres en als standaard afleveradres indien de webshop u die mogelijkheid biedt.

Uw standaard factuuradres wordt dan als volgt weergegeven in uw webshop account:

John Doe – Super Retail Online
Hilversumsestraatweg 21
3744 KB Baarn

Uw standaard afleveradres wordt dan als volgt weergegeven in uw webshop account:

John Doe – Super Retail Online
Jupiterweg 1a
4782 SE Moerdijk

Aflever tijdstippen Moerdijk, NL

Onze forwarder in Moerdijk, Nederland is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00. Zorg ervoor dat het aflevermoment van uw producten binnen deze tijdstippen valt. u kunt bij de vervoerder (DHL, UPC, PostNL) uw aflevertijdstip aanpassen indien nodig.

               

Waarom Super Retail Online

 • U kunt zelf online uw bestellingen plaatsen waar en wanneer uw maar wilt
 • U maakt gebruik van onze lage transporttarieven aangezien uw bestelling aan onze luchtvracht en zeevracht wordt toegevoegd
 • Super Retail zorgt voor uw bestelling van A tot Z
 • U kunt voor vragen altijd terecht bij één van onze winkels of bij één van onze medewerkers (tel: +5999 461 77 02 of mail: online@super-retail.com)

Vragen?

U kunt de adresgegevens van uw webshop account achteraf altijd nog aanpassen. Indien u moeilijkheden ondervindt bij het aanmaken van uw webshop account of indien u verdere vragen heeft, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers op tel: +5999 461 77 02 of per mail: online@super-retail.com.